Minikonfirmand

Kom og vær Minikonfirmand

Til efteråret starter vi et spændende og sjovt minikonfirmandforløb op for elever i 3. og 4. klasse.
Minikonfirmandforløbet strækker sig over 8 gange og vil ligge mandage efter skole kl. 15-16.30.

Vi mødes hver gang i Syv Sognegård, hvor vi starter med en forfriskning. Vi skal hygge os og gå på opdagelse i kristendommen via leg, spændende historier og masser af kreativitet. Vi afslutter forløbet i en af vores kirker, hvor familierne bliver inviteret med og minikonfirmanderne viser rundt i kirken og udstiller de ting, som er blev lavet i løbet af de 8 uger.

Vil du vide mere om forløbet, så kontakt kordegn Camilla Bonito på tlf. 4614 81 82 eller cahb.dk eller Susanne Nybo Hansen på tlf. 20 42 07 71.

Vi glæder os til at se jer!
Hilsen Susanne, Camilla og præsterne i Viby.

Tilmelding:
Tilmelding til minikonfirmandforløbet sker ved at sende en mail til kordegn Camilla Bonito cahb@km.dk med oplysninger om navn, skole, klasse, adresse, tlf. nr. på både barn og forældre/værge. 
Skriv også hvis der er noget særligt vi skal vide omkring barnet. Det er vigtigt at I udover at tilmelde jeres børn hos os, giver skolen/SFO/klub besked om at de deltager i minikonfirmandforløbet.
Vi sender en bekræftelse på tilmeldingen. Der skal minimum være 6 tilmeldinger, for at vi gennemfører forløbet. Vi skal have tilmeldingen senest d. 18. september.

Elever fra Viby Friskole har mulighed for at vi arrangerer kørsel fra skolen til sognegården, hvis der er behov for det. Skriv det når I tilmelder jeres barn.

Sjov tegning af præst og flere ting fra kirken, samt børn der kigger op på præsten.