Vi har to strikkeklubber som mødes i Dåstrup sognehus og   i Syv sognegård. 

Der strikkes hver anden fredag - de lige uger - fra kl. 10.00-13.00 i Dåstrup sognehus . Vil du vide mere om strikkeklubben, er du velkommen til at kontakte Jonna Sejberg på tlf. 60 54 85 22.
Efter morgenandagten i Dåstrup kirke, mødes vi i Dåstrup sognehus. Her får vi kaffe og kage og strikker på livet løs. Vi strikker dåbsservietter til børn, som bliver døbt i alle sognets tre kirker samt diverse strik til de hjemmeløse i Roskilde. Vi afslutter formiddagen kl. 12. med lidt godt at spise. Fredagssalonen er for alle der har lyst til at strikke og skabe sociale relationer til andre strikkere. Der er garvede strikkere blandt damerne, som nok skal hjælpe dig i gang. Kan du lide at strikke, eller har du lyst til at lære det og samtidig hygge dig med andre, så er denne klub lige noget for dig.  
 

Der strikkes hver anden torsdag - de ulige uger - fra kl 14.00 -16.00   i Syv sognegård . Vil du vide mere om strikkeklubben, er du velkommen til at kontakte Birthe Sångren på tlf. 23 37 03 58.
Vi mødes ca. 15 personer med det formål at strikke tøj, der for tiden afleveres til Kafé Klaus i Roskilde. Derudover er vi medlem af Kantmaskerne,  som er et landsdækkende netværk af små selvstyrende grupper, der omdanner doneret garn til varmt strik til socialt udsatte i Danmark. Vi strikker også dåbsservietter til Syv kirke.
Vi hygger os sammen med kaffe og skiftes til at tage kage med. Når vi mødes starter vi med at synge en sang fra højskolesangbogen. Den der har kage med bestemmer, hvilken sang vi skal synge.
Vi har to sparebøsser, som vi indsamler til ved vores komsamner. Den ene er til vores egen årlige udflugt. Den anden går til  at støtte julemærkehjemmet og de danske hospitalsklovne.  
Desværre er der stadig venteliste til vores strikkeklub. Men har du lyst til at strikke til hjemløse og udsatte familier, kan du være hjemmestrikker og aflevere tøjet til os - så giver vi det videre.
 

   Strikkeklub

Har du noget garn liggende i gemmerne og kan undvære det, så tager begge strikkeklubber i mod det med kyshånd!