Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Strikkeklub i Syv Sognegård

Dato
Torsdag d. 23. november 2023, kl. 14:00
Sted
Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sjælland

Vi strikker hver anden torsdag i de ulige uger i Syv Sognegård. Vil du vide mere om strikkeklubben, er du velkommen til at kontakte Birthe Sångren på tlf. 23 37 03 58.
Vi mødes ca. 15 personer med det formål at strikke tøj, der for tiden afleveres til Kafé Klaus i Roskilde. Derudover er vi medlem af Kantmaskerne,  som er et landsdækkende netværk af små selvstyrende grupper, der omdanner doneret garn til varmt strik til socialt udsatte i Danmark. Vi strikker også dåbsservietter til Syv kirke.
Vi hygger os sammen med kaffe og skiftes til at tage kage med. Når vi mødes starter vi med at synge en sang fra højskolesangbogen. Den der har kage med bestemmer, hvilken sang vi skal synge.
Vi har to sparebøsser, som vi indsamler til ved vores komsammen. Den ene er til vores egen årlige udflugt. Den anden går til  at støtte julemærkehjemmet og de danske hospitalsklovne.  
Desværre er der stadig venteliste til vores strikkeklub. Men har du lyst til at strikke til hjemløse og udsatte familier, kan du være hjemmestrikker og aflevere tøjet til os - så giver vi det videre.